Café Aas


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/aas.dk/public_html/wp-content/plugins/aasfooter/aasfooter.php on line 30

Gå til menukort

Café Aas er en lille hyggelig cafe beliggende i Holstebro centrum.
Vi byder på et stort udvalg af kaffe, the og chokolade.
Dertil frister vi med lækre hjemmebagte kager og friske frokostretter, som tilberedes i høj kvalitet.
Fra vores købmandshylder byder vi i øvrigt på lækkerier til værtinden, kæresten, receptionen, højtider eller egen fornøjelse.

Café Aas slog, efter en gennemgående modernisering, dørene op til vore hyggelige lokaler for første gang i oktober 2008. Siden da har vi haft fornøjelsen af travlhed i caféen, og vi nyder de mange tilbagevendende kunder.
I januar 2011 indså vi, at caféen trængte til en renovering. Cafeen har fået nye stole, nyt gulv, nye hylder, nye toiletter og nyt køkken.
På vores 5 års fødselsdag i oktober 2013 åbnede vi op for en helt ny afdeling i caféen, hvilket bl.a. har givet os mulighed for at holde større arrangementer og servere byens bedste luksusbrunch hver lørdag og søndag. Caféen kan nu have plads til 70 siddende gæster. Vi håber, at I vil nyde det nye lokale lige så meget, som vi gør. Velkommen her på siden hvor du i øvrigt kan finde informationer om vort menukort samt et udvalg af billeder fra Café Aas.

Bordreservation: Er I 10 eller flere gæster, kan I reservere bord, enten på cafe@aas.dk eller på telefon 97 41 14 04